Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.

Egyéb terméket szeretne,vagy nem tudja beszerezni?

Hívjon bátran! +36204649644

JAVALLAT Erdei málnalevél kapszula 50db
JAVALLAT Erdei málnalevél kapszula 50db
1 895 Ft

JAVALLAT Erdei málnalevél kapszula 50db

MÁLNALEVÉL A NÉPGYÓGYÁSZATBAN
Az előbbiekben ismertetett területeken túl az erdei málna levelét a népgyógyászat a szülés megkönnyítésére, légzőszervi megbetegedések esetén, szív- és érrendszeri problémák, pangásos szívelégtelenség, magas vérnyomás, cukorbetegség, vitaminhiány, hasmenés esetén is alkalmazza. Ezekből a területekből kiemelkedik a szülés megkönnyítésében játszott szerepe, amellyel kapcsolatban klinikai vizsgálatot is végeztek:
Ausztrál kutatók egy olyan vizsgálatba vontak be 192 egészséges, nem veszélyeztetett terhes nőt, amelyben a terhesség 32. hetétől vizsgálták málnalevél hatását a szülés körülményeire. A várandós nőket két csoportra osztották, az egyik felük kapta a málnalevél tablettát, a másik felük pedig placebót (hatóanyag nélküli készítményt) A vizsgálat szerint a málnalevél fogyasztása semmilyen kockázattal nem járt sem az anyukák, sem kisbabák esetében. A vajúdás első stádiumát ugyan nem gyorsította, a második stádiumában azonban a korábban málnalevelet fogyasztó kismamák közel 10 perccel kevesebb ideig vajúdtak, mint a placebót kapók. Kevesebbszer kellett használni a születésnél a fogót is, a málna levél csoportnál a szülések 19,1 százalékánál, míg a placebo csoportnál a szülések 30,4 százalékánál. A kutatók további vizsgálatokat javasoltak a málna levél szülésre gyakorolt hatásának teljes körű feltárásához. (Dr. Simpson és munkatársai kutatása
1 895 Ft
Részletek
Összetevők:kapszulánként 300mg erdei málnalevél teljes étékű kivonata,kapszulahél (zselatin)
FIGYELMEZTETÉSEK, ELLENJAVALLATOK
Az erdei málna levelének fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Fogyasztása közben kialakuló székrekedés esetén mérsékelje vagy szüneteltesse szedését!
A terhesség 32. hete előtt fogyasztása ellenjavallt!
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Naponta legfeljebb 12 kapszula elfogyasztása javasolt!
Adatok
Cikkszám:
5999569810470