Részletek
Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában
Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.
Hatóanyag a napi adagban 1 kapszulában/2 kapszulában 400 mg/800 mg
Fermentált fekete fokhagyma kivonat/ amelyből standardizált S-allil-cisztein 400 mcg/800 mcg
A termék 3 éves kortól alkalmazható.
A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon kezelőorvosával
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén.
A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában
,rendszeresen dohányzó személyeknek
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.